Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.
21:05 - Çankaya Köşkü’nde 23 Nisan coşkusu
20:40 - Müstesna eğitimci büyük mütefekkir
20:39 - AK Parti’den CHP’deki istifalarla ilgili tepki
13:52 - Taksim’deki hastane yangını
13:47 - Askerlik yerleri açıklanma zamanı
13:44 - Afrin’de bir askerimiz şehit
18:50 - Erdoğan tarihi açıkladı
18:49 - Hastanenin yedinci katından atladı
18:47 - Kayıp adamın cesedi bulundu
Diyarbakır Dicle Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Aysegül Jale Saraç, Paralel yapı operasyonu kapsamında önce açığa alındı, sonra da ifadesi alınmak üzere emniyete götürüldü.
FETÖ/PYD terör örgütü tarafından gerçekleştirilen darbe teşebbüsü nedeniyle yürütülen soruşturma kapsamında Dicle Üniversitesi rektörü Prof. Dr. Ayşegül Jale Saraç, gözaltına alındı.
Rektörlük binasına gelen polis ekipleri burada incelemelerde bulundu, kadın polis tarafından araca bindirilen rektör Ayşegül Jale Saraç’ın gelişinde Kur-an-ı Kerim olması dikkat çekti. Jale Saraç’ın odasında bulunan bazı evraklar ve bilgisayar kasalarına da el konuldu.
Bilindik üzere Ayşegül Jale Saraç, 2008 yılı Dicle Üniversitesi oylamasında 3. olmuş ve buna rağmen dönemin Cumhurbaşkanı Abdullah Gül tarafından Rektör olarak atanmıştı.