Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.
19:51 - Ankara’da askeri kışlada patlama
19:42 - 20 bin sözleşmeli öğretmen ataması
18:44 - Polis müdüründen Emniyet binasında intihar girişimi
18:43 - Kuran kursunda çocuk istismarı
15:04 - PTT’de tanzim satış sadece Ankara’ya var
15:03 - Araç kontrolünde çok sayıda silah bulundu
15:15 - 500 bin paket kaçak sigara
15:14 - Gaziantep’te kanalizasyon hattında patlama
15:15 - Esenyurt’ta mahalleliler ile Suriyeli sığınmacılar kavga etti
İstanbul Boğazı’ndaki gemi kazası skandalı
İstanbul Boğazı’ndaki gemi kazası skandalı ortaya çıkardı. İstanbul Boğazı’nda Vitaspirit isimli geminin de Hekimbaşı olan Salih Efendi Yalısı’na ise çarpmış olmasının ardından fazla derece de hasara uğramış olduğu kaza içerisinde, bir restoran skandalını ise meydana çıkartmıştır.
İstanbul Boğazı’nda ise Anadoluhisarı’nda bulunan Hekimbaşı olan Salih Efendi Yalısı’na çarpmış olan Malta bayraklı olduğu saptanan “Vitaspirit” gemisi ile alakalı soruşturma da devam ediyor. İhlas Haber Ajansı, ise çökme tehlikesine karşı karşıya olduğunu da tarihi yalıyı havadan görüntü altına aldı.
Bu esna da ise yalının da hemen yan kısmında bulunan inşaat bölgesi ise dikkatleri çekmiş olduğu saptandı. 2015 yılı itibari ile ise devam eden çalışmalar esnasın da ise tarihi köşk ise tüm olarak yıkılmıştır.