Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.
19:51 - Ankara’da askeri kışlada patlama
19:42 - 20 bin sözleşmeli öğretmen ataması
18:44 - Polis müdüründen Emniyet binasında intihar girişimi
18:43 - Kuran kursunda çocuk istismarı
15:04 - PTT’de tanzim satış sadece Ankara’ya var
15:03 - Araç kontrolünde çok sayıda silah bulundu
15:15 - 500 bin paket kaçak sigara
15:14 - Gaziantep’te kanalizasyon hattında patlama
15:15 - Esenyurt’ta mahalleliler ile Suriyeli sığınmacılar kavga etti
Rusya’dan Trump’ın kararına tepki
Rusya’dan Trump’ın kararına tepki. Rusya da Dışişleri Bakanlığı, ile ABD’nin ise İran nükleer anlaşmasından geri adım attığı bilgisini ise “Derin hayal kırıklığı” gibi ön görüldü.
Bakanlıktan ise düzenlenmiş olan yazılı açıklama sırasında, İran nükleer anlaşmasının ise fazla taraflı olduğu ile Birleşmiş Milletler Güvenlik Konseyinin ise 2231 nolu kararı ile beraber kabul edildiği ise dile getirildi. Duyuru sırasında, ise Rusya da ise anlaşma da ise katılımcı olan başka ülkeler ile İran ile ise etkin bir halde ise 2’li şekilde iş birliği ve siyasi diyaloğu da devam ettirmeye açık olduğunu öne sürdü.
Anlaşmaya katılmış olan ülkelerin ise beraber oldukları komisyon ürettikleri hızlı ile dikkatli bir halde ise ABD’nin de kararını göz önünde bulunmasını gerektiğini saptadı.