Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.
18:44 - Polis müdüründen Emniyet binasında intihar girişimi
18:43 - Kuran kursunda çocuk istismarı
15:04 - PTT’de tanzim satış sadece Ankara’ya var
15:03 - Araç kontrolünde çok sayıda silah bulundu
15:15 - 500 bin paket kaçak sigara
15:14 - Gaziantep’te kanalizasyon hattında patlama
15:15 - Esenyurt’ta mahalleliler ile Suriyeli sığınmacılar kavga etti
15:14 - Kartal’daki çöken binada ölen 21 kişi
Asgari ücret zam oranı
Asgari ücret konusunda gelecek sene için çalışmalar başlamış durumda. Bu ayın sonuna kadar zam oranının tespit edilmesi için bir takım çalışmalar başlamış durumda. Asgari ücret zam oranını belirlemek amacıyla bu sene ilk defa gerçekleşecek olan bir komisyon gerçekleşiyor.
Komisyonda bu sefer asgari ücret ile geçinen bir işçi de bulunacak. İşçi, işveren ve hükümetin de bulunduğu bu komisyonda asgari ücret tutarı en sonunda belli olmuş olacak.
Doğrudan 7 milyona yakın kişiyi ilgilendiren bu konu bu seneki ilk toplantı olacak. İşçi tarafını Türk- İş temsil edecek. İşçi olarak komisyonda açıklamalar yapacak olan kişi ise Yalova Üniversitesinde güvenlik görevlisi olarak çalışan Güvenlik-İş Sendikası üyesi kadın işçi olacağı açıklandı.