Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.
19:22 - 533 milyon Facebook kullanıcısının bilgileri sızdırıldı
23:10 - Millet İttifakı yönetecek
19:02 - Biden’dan İstanbul Sözleşmesi yorumu
00:40 - ABD, İngiltere, Almanya ve Fransa’dan ortak Suriye hakkında karar
00:28 - Litvanya, AstraZeneca aşısının kullanımını askıya aldı
00:12 - Cumhur İttifakı, seçim barajında uzlaştı
00:23 - S-400’den geri adım atmayız
00:17 - Biden, 1.9 trilyon dolarlık Kovid-19 ekonomik destek paketini imzaladı
17:50 - 92 yaşındaki kadın cinsel saldırıya uğrayıp öldürüldü
Geçtiğimiz haftalarda Türkiye’yi etkisi altına alan ve birçok şehirde kar yağışına sebep olan soğuk hava dalgası geçti derken sakin bir havadan sonra tekrardan bir soğuk hava dalgası meteoroloji tahminlerinde gözükmeye başladı. Mart ayının ilk günlerinden itibaren yeni bir soğuk hava dalgası Türkiye’yi etkisi atlına alıyor.
28 Şubat günü soğuklar başlıyor
28 Şubat günü sıcaklıklar tekrardan düşüşe geçecek ve sıcaklık rekorlarını kıran hava şimdi de Mart ayının ilk günlerde soğuk bir hava dalgasına maruz kalacak. Şubat ayının son gününde soğuk hava dalgası etkisini gösterecek ve yurdun kuzey kesimlerinde kar kendini gösterecek.
Çığ ve buzlanma tehlikesi
Hava sıcaklıklarında ciddi bir düşüş yaşanması bekleniyor. Buzlanma ve don olaylarına karşı vatandaşın dikkatli olması konusunda uyarılar yapıldı. Doğu Anadolu ve Doğu Karadeniz bölgeleri içinde çığ düşmesi konusunda dikkatli olunması arz edildi.